Ο ΚαπετΑνιος

Ο Βασίλης είναι ο κυβερνήτης και ιδιοκτήτης του μηχανοκίνητου σκάφους Gazal. Είναι ένας έμπειρος ναυτικός στις ελληνικές  θάλασσες και όχι μόνο, αφού έχει μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα ως Ανθυποπλοίαρχος, έχοντας ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου, όπως στην Βόρεια Ευρώπη, Αφρική και Καναδά.

Η αγάπη του για την θάλασσα, την άνεση και την ποιότητα τον έκανε να αποκτήσει αυτό το πολυτελές σκάφος έτσι ώστε να προσφέρει την ομορφιά του ταξιδιού σε όποιον το επιθυμεί. Αξιοποιώντας την εμπειρία του και με προτεραιότητα την ασφάλεια ο Βασίλης μας ταξιδεύει στις ομορφιές των ελληνικών θαλάσσιων προορισμών!

Όραμα είναι η δημιουργία αυθεντικών και αξέχαστων διακοπών
με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

ΠΛΗΡΩΜΑ

Η Πέννυ είναι ο άνθρωπος που θα φροντίσει για να απολαύσετε όλες τις στιγμές του ταξιδιού και τις ανέσεις του σκάφους, χωρίς να ασχοληθείτε. Ασχολείται πολλά χρόνια με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρεθύμνου.

Η αγάπη της για την θάλασσα και τα ταξίδια την κάνουν να θέλει να μοιραστεί και να παρακινήσει όλο και περισσότερους σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής που να περιλαμβάνει αυτά!

Κυβερνήτης και πλήρωμα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό
για να απολαύσετε μια ασφαλή και ανέμελη κρουαζίερα!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ

Δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις μαζί μας.

Luxury cruising Gazal Yacht